The Miracle Players, Roma (RM), Lazio

The Miracle Players is een toneelgezelschap dat elk jaar gratis theatervoorstellingen geeft bij het Forum Romanum. De voorstellingen zijn Engelstalig, maar ze zijn ook zeer 'fysiek', waardoor ook kleine kinderen die nog geen Engels verstaan ze begrijpen en waarderen.

De voorstellingen hebben qua inhoud altijd een link met Rome en haar geschiedenis. Het thema in 2012 was Cleopatra. Op hilarische wijze werd de geschiedenis en haar rol in de Romeinse geschiedenis van Cleopatra neergezet. Door de vele, vaak komische, atributen die worden gebruikt en de komische wijze waarop het verhaal wordt verteld, was deze voorstelling hillarisch.

De voorstellingen worden één keer per week gegeven op vrijdagavond. De voorstellingen beginnen om 19:30 en duren 40 minuten. Het is aan te raden minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn om een zitplaats te bemachtigen op de trappen van de kerk Santi Luca e Martina.

Persoonlijk vond ik dit echt top!

Locatie: Plein voor de Santi Luca e Martina.
Wanneer: vanaf eind juni tot eind juli (in 2012 van 22 juni tot 27 juli, zie website voor precieze info), vrijdagavond 19:30
Prijs: gratis

http://www.miracleplayers.org/